Description

Extension of the VieCuri hospital in Venlo with another building, the dialysis centre. The existing hospital has been extended over the years by a ring of pavilions. The dialysis centre is the last element in this chain of buildings and will offer an 18-place dialysis room, patient rooms, specialist areas and back office.1

So far, Clina has supplied 182 m² of unperforated prefabricated gypsum board panels with integrated capillary tube mats for the new dialysis centre in Venlo, which will be installed as a heating and cooling ceiling.

1 Wiegerinck, Dialysezentrum im VieCuri Krankenhaus, https://wiegerinck.nl/de/project/dialysezentrum-im-viecuri-krankenhaus/, as of 01.02.2022

Project

Project title

VieCuri Dialysis Centre Venlo

Location

Venlo
Netherlands

Building type

clinic/
new construction

Architect

Wiegerinck Architecten Arnhem

Client

VieCuri Medisch Centrum

Year

2021 - 2022

CTM surface

182 m²